Esquerra Mataró ens adherim a la Vaga Feminista del 8M

Des d'Esquerra Republicana de Mataró ens sumem a les reivindicacions feministes i per aquest motiu ens adherim a la vaga feminista convocada per demà, 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Aquest 8 de març, el moviment feminista d'arreu del món convoca una vaga feminista per reivindicar els drets de les dones en tots els àmbits i denunciar les discriminacions de gènere i les violències masclistes que pateixen les dones.
 
Des d’ERC creiem que el feminisme és el motor de canvi social, aquell que ens permetrà el ple exercici dels drets de les dones en tots els àmbits de la vida. No volem una societat on cap dona més pateixi violències masclistes, ni violències sexuals ni sostres de vidre, ni bretxes salarials. No volem un país on els drets de les dones siguin moneda de canvi de pactes polítics amb feixistes.  Volem una Mataró i una República de dones lliures!
 
Per aquest motiu ens sumem als diferents actes reivindicatius i mobilitzacions organitzades a Mataró pels diferents col·lectius de la ciutat, amb la manifestació que sortirà a les 11:30h de la plaça Granollers.

Així com també alguns sindicats han convocat concentració davant de l'Ajuntament a les 12h i a les 18h. 

La convocatòria d'Esquerra a Barcelona és a les 18:15h entre el carrer Lliçà amb Gran Via. 

També animem a participar als diferents actes en motiu del Dia Internacional de les Dones Treballadores que tindran lloc als dies posteriors. Feu clic aquí per veure el programa d'actes institucionals