Ratifiquem l'acord amb Moviment d'Esquerres per concórrer conjuntament les eleccions municipals

Ratifiquem l'acord amb Moviment d'Esquerres per concórrer conjuntament les eleccions municipals
Ratifiquem l'acord amb Moviment d'Esquerres per concórrer conjuntament les eleccions municipals

Per segona vegada, ratifiquem l'acord amb Moviment d'Esquerres per presentar-nos conjuntament a les properes eleccions municipals a Mataró.

Acabant aquesta legislatura que hem compartit com a Grup Municipal, considerem que algunes premisses que ens van fer signar l'acord al 2015 continuen sent totalment vigents. També considerem que l'entesa entre els dos espais ha sigut excel·lent en aquests darrers anys. 

La capacitat de teixir aliances diverses, basades en un ideari progressista i en la defensa dels drets socials, i en aquest sentit, les properes eleccions del 26 de maig, han de ser una oportunitat per configurar noves majories progressistes i sobiranistes que permetin un nou poder local per construir, des de la base, la República Catalana. 

La col·laboració entre ERC i Moviment d'esquerres s'emmarca dins la voluntat de construir candidatures que sumin el socialisme sobiranista al projecte de construcció nacional. 

Cal canviar les inèrcies velles i heretades, i impulsar nous governs municipals d'esquerres mitjançant uns projectes oberts i dinàmics, transversals i progressistes, que estiguin d'acord amb la nostra realitat.
Una realitat del país, que ens fa encarar les eleccions municipals com un repte històric, amb una gran responsabilitat col·lectiva.

Consolidem la nostra aliança i continuem treballant en projectes municipals compromesos amb l'horitzó de la plena llibertat social i nacional. La nostra voluntat és unir el màxim de col·lectius i formacions diverses que creguin en els valors universals i progressistes d'esquerres perquè des dels nostres ajuntaments, en aquest cas des de Mataró, fem fort el municipalisme republicà a Catalunya. 

Alfons Palacios, president nacional de Moviment d'Esquerres, tancarà la llista de la nostra candidatura.