Mataró, una sola ciutat. Presentem el programa electoral

Mataró, una sola ciutat. Presentem el programa electoral
Mataró, una sola ciutat. Presentem el programa electoral

Esquerra Republicana - Moviment d’Esquerres presenta el seu programa electoral amb el què volem aconseguir l’alcaldia de la capital del Maresme.

En la roda de premsa s’ha fet la valoració també dels resultats del 28 d’abril a Mataró per part de la presidenta d’Esquerra Republicana a Mataró, Anna Salicrú, que destaca la seva importància de cara al 26 de maig “Els resultats a Mataró poden indicar per on aniran les coses a les municipals”. Els republicans s’erigeixen com a l’alternativa útil al PSC de David Bote.

Per la seva banda, el cap de llista Francesc Teixidó ha fet un breu anàlisi de l’actualitat mataronina, que consideren que han de canviar. “Cal passar d’una ciutat grisa, com l’actual, a una ciutat de colors. Una ciutat verda on valgui la pena viure-hi; lila impregnant la perspectiva de gènere a totes les polítiques; vermella per combatre les desigualtats i redistribuir millor la riquesa; blava per obrir-la definitivament al mar i groga per recuperar els valors democràtics que s’han perdut”.

Teixidó ha presentat també les 10 principals propostes electorals en les quals es fonamenta el projecte de ciutat republicana a mitjà termini. “Hem de fer el que no han fet els darrers governs: pensar en el present i sobretot en el futur” sentencia Teixidó. També ha posat de relleu la incorporació íntegra del programa electoral del Jovent Republicà, les Joventuts d’Esquerra Republicana, al programa d’Esquerra Republicana argumentant que “compartim la preocupació del jovent i a l’hora el conjunt de propostes per fer de Mataró una ciutat més justa on el jovent pugui emancipar-se i viure dignament”.

Finalment Teixidó ha acabat mostrant-se crític amb l’orientació política de Mataró i ha fet una crida a confiar en Esquerra Republicana per recuperar la capitalitat econòmica, comercial i cultural per garantir la cohesió social de la ciutat.

Feu clic aquí per recuperar el vídeo de la Roda de Premsa 

Adjuntem les 10 propostes estrella, feu click al link: 

CENTRE CULTURAL CAN MARFÀ

Teatre - Auditori - Sala de Concerts 

Espai polivalent a Rocafonda

Nova residència gent gran

Aparcament a Menéndez y Pelayo 

Escola de les Arts 

940 habitatges socials 

Mataró capital de l'esport femení 

NII Un passeig obert al mar

10 centres comercials a l'aire lliure