Som una sola ciutat, Mataró

Som una sola ciutat, Mataró
Som una sola ciutat, Mataró

Aquest migdia, la candidatura d'Esquerra Republicana - Moviment d'Esquerres hem ofert una Roda de Premsa al Centre Cívic Pla d'en Boet.

Francesc Teixidó, alcaldable republicà, ha exposat la nostra visió sobre Mataró: Som una sola ciutat, de Rocafonda al Pla d'en Boet, des de l'Havana a Cerdanyola. 

Els problemes de qualsevol part de la ciutat, són problemes de tota la ciutat. Igual que els els problemes d'un sol ciutadà o ciutadana també són problemes que han de preocupar a l'alcalde. Aquest, els ha de fer seus i els defensarà allà on calgui. 

Des d'Esquerra Republicana considerem que la convivència de la ciutat, tant la cohesió dels barris com la social, és un pilar fonamental. D'entrada, una de les propostes que ens cal aplicar és una policia de proximitat. Cal dotar de més eines i recursos la Policia de Barris perquè puguin desenvolupar la seva tasca com a agents cívics i puguin conèixer a fons la realitat dels seus entorns.

No obstant això, no només compartim els problemes, també les alegries i celebracions d'una part de la ciutat, ho són de tota la ciutat.